Производи Галерија Портофолио Почетна Контакт  
 
 
 
Производство , монтажа и одржување на секаков вид на тенди и церади.
Брза монтажа и висок квалитет со 3 години гаранција
   
 
Тенди за простории
Церади за камиони
Церади и тенди за стадиони
Церади за автомобили
Касетна Delux тенда
ELITE касетна тенда
Pergola
Classic механичка тенда
Santana системи
Wintent тенда
Разни тенди
Swing тенда чадори
ОПЦИИ
Специфични тенди
Избор на материјали
Автоматски системи
 
  • Ceradi za kamioni.Pecatenje po potreba

  • Tendi za lokali vo prekrasni izvedbi

  • Ceradi za stadioni i golemi objekti

  • Razna primena

       
   
     
Камионски церади m Церади покрив за стадиони .
Производи | Галерија | Контакт
Albayrak-tenda сите права задржани
Domnet 2008